Arn

Guuuud va jag älskar Arn filmerna! Har sett de innan men det var inte förrän igår som jag insåg hur vackert gjorda de är. Han som spelar huvudrollen är riktigt snygg också och det är ett stort plus.. Haha! Sitter just nu och kollar på uppföljaren till den första filmen som vi hade hemma. I detta vädret är det så mysigt att se på dessa filmerna! PUSS/C♥


WHAT TO EXPECT

HELLO
Precis hemma efter en härlig kväll jag spenderat med Alice. Sköna skratt med den underbara tjejen! I morgon ska jag träna järnet, har uppehåll med handbollen i några veckor nu, så dags för lite egna initiativ! Nike's träningsapp är ned laddad så i morgon kör vi! Dags för mig att sova nu. Skriver mer i morgon! Puuuuuuuss/C♥

Myskväll på stranden

 
 

svar på kommentar

 
Hej Fanni! Va kul att du ska till Mallorca! Det är verkligen ett superhärligt ställe som jag varit på säkert 10 gånger. Shoppingen i Palma är väldigt bra ifall man har lite tålalmod. Man måste gå i massa smågator och leta efter affärerna. Gör man det så kan man hitta massor av fynd. De smågator som inte ser ut att vara så roliga kan vara en gata med en jättefin butik. TCN är en butik jag nästan alltid hittar något i där det finns lite coolare nytänkande kläder, men dock kostar det lite mer där inne. Annars finns ju alltid Zara som också har bra saker! 
Jag bodde utanför Palma I en by kallad Camp de Mar, så jag är inte jättebra på ställen i Palma man borde se. Ifall man vill åka iväg med bil så är stranden i Deia fantastisk. Det är en stenstrand, så inte så jättebekväm, men den är enkel, inte så stor och inte så mycket folk med en extremt fin utsikt! 
Hoppas detta gav lite tips i alla fall! Ha det super i Palma! Kraaam ♥

Frukost

HELLO! 
Just nu ska jag precis äta frukost och sen ska jag försöka få tag på Agnes. Åh jag är så lycklig jag ska till Frankrike på Måndag med mormor och morfar och min familj. Ska verkligen bli mysigt! Fast först så åker vi ner till Köpenhamn på söndag eftersom att planet går där ifrån. Vi tar flyg därifrån eftersom att mina morföräldrar bor i småland så blir det närmare för dom. Nu ska jag gå och äta lite frukost.
Bild jag har tagit.
 
PUSS/F ♥
 

I morgon....

 ...blir det Köpenhamn!!! Det ska bli så himla mysigt. Älskar Köpenhamn, de gamla byggnaderna blandat med det lite moderna nybyggna. Älskar det! Shoppingen är inte så dålig där heller och det är ett stort plus, hehe. Jag hoppas på att hitta en ny bikini eftersom att min favorit har blivit förstörd. Abercrombie&Fitch kanske har en. Vi får se! 

PUSS&GODNATT/C ♥

 

 

Hapiness

Heeej 
Jag skulle egentligen till Köpenhamn idag med Nikolina, men på grund av det dåliga vädret blev det flyttat till onsdag istället! Det ska bli supermysigt!! ikväll ska jag Nikko, Alex och några andra på bio. Vi ska nog se Snow White and the huntsman. Hoppas att den är bra! 
PUSS/C ♥
 

EAT GOOD. LOOK GOOD. FEEL GOOD.

HELLO!
Nu ska jag gå och läggaa mig efter att ha varit med mammi innne på kontoret. Där hängde vi upp nya vår kollektionen och fixade lite. ÄLSKAR DEN! Idag har jag inte gjort så mycket vra verkligen trött men jag spelade tennis med pappa och min bror i två timmar. Såg också att vi hade fått en kommentar om Torekov! Jo jag kommer vara i Båstad i 2 - 3 veckor (Clara kommer bland annat nog ner och hälsar på). Åh vad jag längtar till att vara med Ammi, Ellen, Olli, Clara Massor med trevliga människor! Vi köpte hus där förra året men jag har varit där innan vi hade hus ( alltså varit i båstad) för mamma och pappa gjorde tennis kläderna två gånger. Jag har inte hus i Torekov jag har hus nära Båstad. Nu är jag verkligen trött så jag ska gåoch lägga mig nuuu! Detta var bilderna jag kunde hitta på kläderna. 
 
PUSS/F ♥
 
 
 

thumbs up for rock'n roll

HEELLOO!! 
Nu istter jag och inte gör så mycket vakande vid elva idag och har ätit lite frulle. Denna söndag komemr nog degas igenom tror jag eller om ett tag sak jag in till stan med mamma och hjälpa henne att hänga den nya kollekttiiooonneenn!! På torsdag ska dom ha en liten modevisning på Nobis, den är inte alls stor. Sedan i Augusti är den stora ska bli såå kul!!! Igår var jag med Lisa vi bara myste och tog en mys promme. Här kommer lite bilder från gårdagens middag jag åt hemma och en på Lisa! 
 
PUSS/F ♥
 
 

Helsingborg

Nu är jag hemma i regninga Helsingborg igen! Lite sorgligt att lämna underbara Deia.. Men alltid härligt att komma hem till sina vanliga rutiner igen. Saknar min Sophie extremt nu och ska förhoppningsvis träffa henne i morgon. Ska bli så trevligt!!! Är supertrött nu efter flygresan så skriver mer i morgon! 
PUSS/C ♥


HOME SWEET HOME

HEEJJ BABBEESS!! 
Nu är jag hemma från spainen förlåt att jag inte har bloggat men vi hra inte haft så bra interbet på hotellet. Jag har försökt att göra felera inlägg men dom gick inte att publicera. SUCK! Men jag har i alla fall haft det helt underbart vill bara tillbaka! igår hälsade vi på Claras familj och åt tapas super mys! Just nu är jag hemma och ska äta en trevlig middag i solen. Imrogn är det ju midsommar! Trevligt! Då ska vi till ett par kompisar och fira som ligger nån timme bort med bil blir väldigt trevligt! Nu ska jag äta! Har inte hunnit fixa bilderna än men en har jag hunnit! 
 
PUSS/F ♥
 
 

Dagens outfit


Shorts: Abercrombie&Fitch // Skärp: B belts // Linne: Zara 
Solglasögon: Ray Ban // Hatt, halsband och väska: Mallorca fynd 
Puss C ♥

svar på kommentar

Svar: Hej Emma! Den är köpt här på Mallorca i en liten butik med bara stråhattar och strandkorgar. Liknande väskor finns lite överallt här på Mallorca och säkert i andra länder!
Kram C

Makeup

Svar: Den kvällen som du kommenterade på så var det faktiskt min kusin som sminkade mig. Hon provade en ganska ny produkt på mig som kallas "Tight Line". Det har inte kommit till Sverige än men ska be Nikolina köpa det till mig i London, det var så sjukt bra! Naturligt och enkelt. Produkten består av en pensel och en liten färgpalett i svart. Man blötar sen penseln och duttar på UNDER ögonfransarna. Som en eyeliner fast under fransarna alltså. man får otroligt fina ögon och ögonfransarna ser ut att vara många och fylliga. Rekommenderar det starkt!

När jag sminkar mig själv använder jag mig endast av id bare minerals puder, antingen medium beige eller medium tan. Jag anväder även rouge från bare minerals. Till ögonen använder jag en mascara från Lancome och ifall jag ska vara lite extra sminkad en eyeliner och en ögonbrynspenna från Lancome.
PUSS/C ♥

Hon snackar mycket i början men själva tightliningen börja vid 01.30!

Spain

Nu har jag precis landat in på hotellet igen efter en superhärlig kväll i port andrax! Hittade en superfin fotlänk, en strandbag och en söt liten hatt. Allting var ganska billigt så det var små kap alltihop!! Är så himla trött så ska sova nu, i morgon blir det ingen träning på gymmet på morgonen för min del, ska nog sova ut. Har ju tränat där varje dag sen jag kom hit så det ska bli skönt med en sovmorgon!
Svarar på den fina kommentaren om mitt smink i morgon!!
Puussss/C


Njuter

Ligger nu vid poolen och njuter av livet. Skriver mer om dagen lite senare. Puss


Camp de Mar, Day 5

Livet leker som vanligt, solen är superstark så nu börjar bikinilinjen bättras på lite tycker jag! Har däreomt lyckats bränna mig.. Men det lägger sig nog snart! Idag ska vi snorkla i havet. Tror det är jag Nikko och Alex som gör det! Har vi tur får vi tag i en undervattenskamera så vi kan ta bilder, men det är inte säkert.. Vi får se!
Igår hade vi en massa gäster här, plus lite kompisar från Hbg som checkat in på hotellt. Här kommer lite bilder från middagen igårkväll med allihop! ♥

SVAR

HEEELLOO!!!
SÅG NU ATT VI HADE FÅTT EN GULLIG KOMMENTAR SOM JAG TÄNKTE SVARA PÅ.
KOMMENTAREN: 
SVAR: Tack snälla vad gullig du är och vad kul att du gillar bloggen! 1. Vi kommer båda från Svergie. 2. En shoppingsajt som är väldigt bra är Net-a-porter.com den har alla märken man kan tänka sig super bra! Tryck HÄR! Verkligen min favorit shoppingsajt! 3. Hunky sory har sina största egna delar på Best Of Brands och NK. I augusti öppnar Hunky Dory en helt egen butik på NK som ni måste kolla in! 4. Jag får ingen månadspeng om jag t.ex ska äta emd nån kompis brukar jag få pengar av mamma men jag vet inte hur det är med Clara.
Tack själv som lässeerrr deenn!!! Ha en underbar Sommar!
Nu ska jag i alla fall sova! Flummig bild på mig och Clara från Bröllops helgen!
PUSS/F ♥

DEL 1 BRÖLLOP

HÄR KOMMER ETT LITET SMAKPROV PÅ NÅGRA BILDER INNAN VIGSELN! BLEV INTE SÅ MÅNGA ÄR JÄTTE TRÖTT!
PUSS/F ♥
LITE GÄSTER!
EMELIE OCH MIN ÄLSKADE BRODER
EMELIE OCH GORAN!

SPANIEN

HELLO!
Heehehehehe blev litefel i mitt inlägg satt stressad på staalleeett och ville bloggaa. Men i alla fall den där bilden från flygplatsen grejen då var jag påväg ner till skåne för the wedding. OOMMGG FICK JUST REDA PÅ ATT JAG SKA TILL PALMA PÅ SÖÖNNDDAAAGGG OMG WEEEHHHÅÅÅ DÅ KANSKE JAG TRÄFFAR CLARA JUUU!!! LÄNGTAR!! Taggaadd!!! Men i alla fall idag har jag varit med Wilma och Emma sedan mötte vi upp tre andra kompisar och så hängde vi lite sen så gick vi hem för att äta. Sen så skulle vi varit med dom andra senare tejorna dååå men jag var tvungen att åka hem för jag skulle upp tidigt imrogn..... Nu ska jag kolla på EM!

PUSS/F ♥

Horse

Heelloo!!
Ledsen att jag inte har bloggar Ne har inte riktigt haft tid!! Just nu är jag i stallet efter en hoppkurs väldigt trevligt! Nu ska jag hem och duscha och sen ska jag träffa Wilma och Emma. Hur härligt ser det inte ut för Clara?? Vill också men vi ska till frankrike efter midsommar!!! Längtar hoppas det blir av!!
Men nu ska jag gååå!!!
PUSS/F


Camp de Mar, Day 4

Redan har det gptt fyra dagar.. Tiden går jättesnabbt! Vår tid här har mest spenderats på sol, bad, mat och träning så har inget super sprciellt att skriva om. Kan bara säga att vi har det underbart! Men det är fortfarande 8 dagar kvar och jag lovar att vi kommer göra en massa spännande saker! Nu ska jag gå till gymmet lite snabbt innan frukosten. Sen är det direkt ner till stranden!

Mallorca

Gud va jag njuter av livet nu. 30° och solen skiner här på Mallis och jag har precis kommit till rummet efteren underbar frukost! Är dock sjukligt mätt just nu.. Vi landade 12 igår förmiddag och åkte direkt in till hotellet där vi åt lunch. Sen solade och badade vi hela dagen fram tills klockan sju då vi gick upp till rummet för att göra oss i ordning inför kvällen. Sen åt vi middag på en italiensk restaurang. Vi var ganska trötta så vi la oss ganska tidigt. I morse gick jag upp vid åtta då jag, Nikko och Alex gick till gymmet och tränade i en och en halv timme typ. Sen den välförtjänta frukosten.. Ska dra mig ner och sola lite nu, skriver så ofta jag kan!
Puuuss/C ♥
Bild från stranden igår

SOMMARLOV

JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG, nu är det sommarlov! ÄNTLIGEN
Just nu packar jag, lyssnar på riktigt bra musik och är på otroligt bra humör! Så jävla skönt det ska bli! Inatt går flyget till Mallorca, Camp de Mar och vi ska ha det så bra. Är så taggad på sol, bad och att bli brun. åååh så kul vi ska ha det. Det är min familj, Nikolina och Alexander som är med på resan i ungeför två veckor. UNDERBART
Hahah, nu blev det mycket capslock.. Men det fick det bli! Är på så bra humör. Skriver sen om hur helgen har varit också! PUSS/C ♥

Bjuder på en lite random pic från när jag träffade Sophie en snabbis idag.. Har lite bildbrist..

Fact: The wedding ring goes on the left ring finger, because its the only finger with a vein that connects to the heart.

Tänkte bara berätta hur dagen är upplagd! Kanske lite kul att veta vad vi gör nu när vi inte bloggar.
Dagen börjar vid tio då jag, min mamma och min syster ska ner till Electa spa i stan. Där ska vi njuta, få massage och ansiktsbehandling. Efter det är det dags att göra vid hår och smink, vilket kommer ta ett ganska bra tag.. Sen klär vi oss. Mammas klänning är helt fantastisk, ni kommer nog få se den på alla bilder som kommer upp här om ett tag. Fabienne kommer säkert ta massor av bilder! När vi tagit på oss våra klänningar vet jag inte riktigt ifall det är något mer vi ska göra, men så småningom hoppar vi in i en superfin bil som kör oss till Sofiero Slott där bröllopceremonin är. Det ska vara utomhus med havsutsikt. Så underbart. Sen är det fest inne på Sofiero Slott, med ungefär ett 60 tal gäster. Allt kommer bli så härligt. Håll tummarna för fint väder vid klockan fem!
PUSS/C ♥



A bell is no bell 'til you ring it,
A song is no song 'til you sing it,
And love in your heart
Wasn’t put there to stay -
Love isn’t love
'Til you give it away.

Weddingday

JAG ÄR NERVÖS
Herregud, om några timmar går jag bakom mamma med en underbar bukett i handen, redo för att se mina föräldrar säga "ja" till varandra. Jag är nervös för att något ska gå fel typ... Haha, eller att jag kommer böla sönder där framme.. Skulle inte förvåna mig. Kan bara tänka mig hur nervösa mina föräldrar är. Men idag är det dags iaf. Efter att mina föräldrar varit tillsammans i 25 år, och jag har tjatat på min pappa att han ska fria i 15 år, så är det idag allting händer. Jag tror faktiskt inte att jag fattat det än..
PUSS/C ♥


Airport

Hello!
Om en liten stund bär det av till flygplatsen!! Längtar! Lägger upp en dagens också! Så skön klänning att resa i!! Förlåt för dåliga bilder!!

Klänning: caramelbaby & Child London
Skor: Marc by Marc Jacobs
Klocka: Zadig & voltaire

PUSS/F


I miss us

I LOVE MY BED
så underbaaaaaar den är! Nu ska jag sova, för i morgon kommer faaabbiiii!!! Ska bli så mysigt!
Min dag spenderades på beachhandbollen med klassen. Jag har lyckats sträcka min halsmuskel i veckan så hade skitont hela dagen.. Inte alls kul.. Men det gick bra för oss ändå! Jag fick ta det lite lugnt bara! Jag är sp taggad inför bröllopet, och i morgon ska jag prova min underbara klänning och göra vid mina naglar. Så det är fullt upp hela dagen! Så nu måste jag sova! Puss/C


Helsingborg next

HEELLOO!!
Nu är jag hemma var tråkigt nog hemma idag :( Men imoorrggooonn drar jag till helsingborg!! WEEHHÅÅ!!! SEN BRÖÖLLOOPPP LÖRDAG!! Imrogn när vi kommer fram ska vi nog åka till hotelleett och sen förmodligen vara med Clara och hennes family. Sen på kvällen ska vi äta middaagg!! MYS! Längtar så till bröllopppeeett!! Jag ska ta såå mycket bilder som senare komer upp på bloggeennn!!! Nu ska jag packa!
PUSS/F ♥

I'm so sick of love songs

HELLO!
Förlåt för min lilla blogg paus men har varit sju och inte alls mått bra... Förlåt för att det blev så sent med svar på frågorna. Idag var vi ju lediga men det njöt inte jag av var sjuuukk.... :( Idag skulla jga ha varit på avskeds brunch till Chloé men var för sjuk för det. JÄTTE TRIST! Imorgon vill jag gå till skolan för vi har nämnligen nattcyckling imrogon natt. Då samlas hela årskursen på skolgården 02.45 på natten och så cycklar vi runt lite och sen mys frukost på ett cafe. Sedan slutar vi klockan halv sju på morgonen och är lediga hela dagen. På fredag åker jag ner till skåne för att vara nere i god tid till bröllopet!! LÄNGTAR! Så jag vte inte om ajg kommer gå till ksolan imorgon så jag verkligen är frisk till bröllopppeett!! Annars komemr jag sova hos Chloe imrgon innan cycklingen. Hoppas verkligen jag är frisk! Men nu tänkte jag gå och lägga mig är helt slut i hela kroppen och har ont överallt... Lite långt inlägg hehehhehehe. Kolla på cozy bilder från brunchen på min kompis blogg HÄR ååhh önska jag var däärr!!
PUSS/F ♥

Sveriges nationaldag

Tillbringat dagen och kvällen med min underbara familj, bara myst. Jag lagade mat till alla ikväll och nu laddar jag upp inför säsongsavslutet i Grey's Anatomy. Ha en trevlig kväll!
PUSS/C


Svar på alla frågorna!

Förlåt att det tog en sån tid! Det är inte så enkelt att svara i ett gemensamt inlägg när man bor på två helt olika delar av Sverige.. Men nu är det klart!

Frågor

1. Bästa vänner?

Båda: Vi båda har väldigt många vänner som står en nära så det är svårt att säga. Vi två är däremot bästa vänner, vi har kännt varandra länge och kan prata med varandra om allt.

2. Känner ni många äldre eller yngre?

Clara: Både och, men mest äldre och i min egen ålder. Men jag umgås även med folk som är yngre än mig. Till exempel Fabienne!

Fabienne: Jag känner mest äldre, men umgås såklart med yngre också!

3. Favorit märke?

Båda: HUNKYDORY SÅKLART! Även Zadig&Voltaire, Victorias Secret och Abercrombie and Fitch. Det är så svårt, vi gillar verkligen extrem många märken!

4. Svarta klänningen, var kommer den ifrån? (clara)

Clara: Den kommer från Storm&Marie, köpt här i Helsingborg stad i en butik med namnet Gemma!

5. Har ni några syskon?

Clara: Ja, en lillasyster som är född 02, alltså 10 år.

Fabienne: Jag har en lillebror som är 9, men född 03.

6. Modell och färg på bådas ray ban glasögon?

Vi båda vet inte riktigt vilka modeller det är.. Vi ska försöka ta reda på det!

7. Vem av era kompisar har den bästa bloggen?

Clara: Jag gillar mångas bloggar, men Elin Melander och Sofia Ekanders bloggar är favoriterna tror jag.

Fabienne: Jag älskar alla mina kompisars bloggar. Kan verkligen inte välja någon favorit..

8. Läser ni några andra bloggar?

Clara: Kenzas, Chloé Schutermans och Sofi Fahlmans.

Fabienne: Sofi Fahlmans, Kenzas och Elin Klings.

9. Vart kommer ditt halsband ifrån? (fabienne)

Fabienne: Isabel Marant!

10. Vad gör ni på fritiden?

Clara: För det mesta så pluggar jag faktiskt.. Hemsk, men sant.. Jag spelar handboll, umgås med mina underbara kompisar. Jag spelar gitarr och piano samtidigt som jag älskar att sjunga!

Fabienne: Precis som Clara pluggar jag också mycket, även ifall jag inte gillar det.. Jag spelar tennis och rider, och älskar att vara med mina kompisar!

11. Favoritresemål?

Båda: Capri och Florida, lätt!

12. Ska ni resa i sommar? Isf vart?

Clara: Jag ska till Deia och Camp de Mar med min familj efter bröllopet, sen vet jag inte ifall jag ska någon annan stans. Men vi ska såklart till Båstad tillsammans som vanligt!

Fabienne: Jag ska till Deia i augusti och även till Frankrike, och Båstad som alla andra somrar!

13. Firar nu nyår eller julafton tillsammans?

Båda: Det har vi faktiskt aldrig gjort. Vi hoppas på att få göra det någon gång såklart!

14. Vad vill ni jobba med när ni blir stora?

Clara: Jag tror att jag vill jobba inom musikbranschen. Jag har ett väldigt stort intresse för musik och är redan på gång med lite intressanta projekt. Det kommer ni förhoppningsvis snart få reda på mer om. Annars vill jag jättegärna hålla på med mode. Det är också något jag älskar!

Fabienne: Jag vill gärna jobba med mode. Det är ett så kreativt yrke och jag är väldigt intresserad av det. Tycker det är hur kul som helst!

15. Har ni någon dröm?

Båda: Att lyckas med det vi bestämmer oss för att göra. Fortsätta vara så bra vänner som vi är!

16. Vilken sorts killar gillar ni? Går ni på personlighet eller utseende?

Båda: Om vi ska vara helt ärliga så spelar utseendet en ganska stor roll för att man ska kunna fatta intresse för en kille enligt oss. Personligheten är det som får oss att fortsätta snacka med personen. Men första intrycket är ju såklart beroende på utseendet. Därför svarar vi på det sättet att utseendet och personligheten samarbetar.

Vi gillar söta sportiga killar, de ska helst vara längre än oss och vara snälla, omtänksamma, gulliga och gärna ha en härlig humor.

17. Har ni någon pojkvän eller någon ni är på g med. Isf vem?

Clara: Nej det har jag faktiskt inte. Inte någon som jag är intresserad av!

Fabienne: Samma här, ingen speciell.

18. Hur träffades ni?

Båda: Claras mamma började jobba hos Fabiennes mamma redan innan vi föddes. Sen har vi i stort sett växt upp tillsammans.

19. Bilder på vad du fick i födelsedagspresent? (fabienne)

Fabienne: Jag har inte orken för tillfället att fota allt och ska jag vara ärlig så är jag inte så bekväm med att lägga ut bilder på mina presenter. Jag kan säga vad jag fick i ett inlägg men är inte så sugen på att visa bilder på det. Hoppas ni förstår vad jag menar.

20. Kan du lägga upp en video på när du sjunger? (clara)

Clara: Jag har faktiskt ingen video på när jag sjunger men så småningom kanske det kommer ut en överraskning. Ha lite tålamod så dyker det säkert något som ni kan få höra ;)

 

Många andra frågor var om våra garderober, favoritplagg och oufits så det ska vi ta i ett annat inlägg så småningom, men det får vänta ett litet tag! Vi lovar att försöka bättra oss med våra dagens outfits! Tack så hemskt mycket för alla fina frågor och även komplimanger ni gett oss. i blir superglada och ni får gärna fortsätta med alla era fina kommentarer och vi svarar alltid! PUSS/ C&F


Sovmorgon

ÅÅh så skönt, jag har sovmorgon till 13.00. Ändå gick jag upp ganska tidigt, tänkte dra ner till beachhandbollen och kolla när 98:orna spelar lite. Skriver lite senare idag, kommer även svar på alla frågor ikväll! PUSS/C ♥



Storm

Vi fick små söta såpbubblor som föreställde champagneglas. Superhärliga!
Lite bilder från i fredags. Temat var Cocktail!

Odödlig Kärlek

HELLO
Nu har jag precis sett färdigt filmen "The lucky one" och har tårar i hela ansiktet. Så bra den var! Rekommenderar den starkt, riktigt söt film! Innan det tog jag ett långt bad efter en dag på beachen igen. Satt funktionär i typ 5° värme och höll på att dö av frossa. Usch.. och jag ska sitta där i morgon igen.. Men jaja, det är bara på med tjocka kläder och vantar så klarar man sig! Pratade med Fabbi innan och vi har bestämt oss för att svara på ALLA frågor i morgon eftersom att vi inte haft tid i helgen. Men i morgon lovar jag att det kommer ett inlägg med alla svar. Tack så hemskt mycket för alla frågor! Så roligt att ni gillar vår enkla blogg! Sov så gott sötnosar
PUSS/C ♥


BEACHHANDBOLL

Dagen var lång och kall, det regnade ganska mycket också... Men det gick ganska bra ändå! Bjuder på de enda bilderna vi tog idag.. Haha! Ska sova nu
PUUSSS/C

Haha, ser ut som en mupp!

 


Helt slut

HELLOO
Kom precis hem från en härlig tjejkväll med härliga brudar. Bilder kommer så fort som möjligt! Helt slut är jag och blir ännu mer slut av tanken på att ja ska upp sju i morgon.. Det är nämligen beachhandboll hela dagen, i regnet. Inte alls taggad.. Men jaja! Såg att Fabienne tog upp det om när vi ska svara på frågorna och eftersom att jag inte är hemma i morgon är det kanske bäst att svara på söndag? För då kan ju jag och Fabbi svara tillsammans i ett gemensamt inlägg! Hoppas att det är okej! Nu somnar jag snart så det är dags för mig att hoppa i sängen!
Godnatt, PUSS/C ♥


OKEY?

HEEJJJJ!!!
Förlåt att det inet har blivit nått svar ikväll men Olivia har varit här hela kvällen. Sen så okrar jag inte riktigt sätta mig med dom just nu för jag har viktig tennis match imrogon. Men jag ska parata ihop mig med Clara hur vi ska göra med svaren. Tack för alla rliga kommentarer!!! Nu ska jag sova ås jag orkar gå upp irmgon.. Fett otaggad.. Har ingen bra bild att lägga upp... Hoppas det är okej för er att vi svarar imorgon!
PUSS/F ♥

Parteey

Kör på sotade ögon och stram hästsvans ikväll. Matchar det med svart klänning och high heels!


RSS 2.0