30/12/11

God Förmiddag!

Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till ishallen för att åka årets första skridsko tur. Ett år sen nu och jag har en känsla av att jag kommer ramla så fort jag kommer in i rinken.. Haha!

 

Tänkte berätta lite om oss, LoveTwo, alltså min och Fabiennes Blogg. Som sagt i förra inlägget kommer den handla mycket om vårt liv i två helt olika städer och om vårt stora intesse för mode. Bloggen drar igång på riktigt den 1 januari då det är nytt år. År 2012.  Helt sjukt hur snabbt detta året har gått. Kommer säkert in lite bilder då och då från händelser under tvåtusenelva då jag och Fabienne setts.

 

Vi hoppas att ni kommer gilla bloggen och tar mer än gärna emot kommentarer och tips. Det kan vara att något ändras i bloggen innan dess eftrsom att vi än så länge bara gjort en enkel design. Men det ändras såklart innan bloggen startas. Om två dagar!

Ha det super så länge!

PUSS / Clara ♥

 

 


Fabienne & Clara

Hejsan!!
Det här är våran nya blogg lovetwo. En blogg som bland annat kommer handla om mode, musik, fotografering och resor. Intressen som vi båda delar.
Vi är två tjejer i tonåren som sedann vi var väldigt små varit bästa vänner. Det är vi fortfarande även om vi bor på två olika ställen i Sverige. Fabienne bor i Stockholm. Hon är en sportig tjej som älskar allt som har shopping och mode och göra. Clara bor i Helsingborg och är en tjej som älskar musik över allt annat men även som Fabienne har ett stort intresse för mode och shopping!
[2011-12-28 23.38.04] To the world you may be one, but to one you might be the world.: Som ni förstår så kommer denna bloggen handla främst om mode men även om vår vardag i två helt olika städer. Vi försöker träffas så ofta som möjligt, där en fördel är att våra mammor jobbar med samma varumärke. Därför kommer vi under tiden vi driver denna blogg träffas lite då och då och kanske till och med resa lite tillsammans!
Hoppas ni kommer gilla bloggen och vi tar gärna emot kommentarer!
Puss&Kram / Clara och Fabienne
Hejsan!!'
Det här är våran nya blogg lovetwo. En blogg som bland annat kommer handla om mode, musik, fotografering och resor. Intressen som vi båda delar.
Vi är två tjejer i tonåren som sedann vi var väldigt små varit bästa vänner. Det är vi fortfarande även om vi bor på två olika ställen i Sverige. Fabienne bor i Stockholm. Hon är en sportig tjej som älskar allt som har shopping och mode och göra. Clara bor i Helsingborg och är en tjej som älskar musik över allt annat men även som Fabienne har ett stort intresse för mode och shopping! Som ni förstår så kommer denna bloggen handla främst om mode men även om vår vardag i två helt olika städer. Vi försöker träffas så ofta som möjligt, där en fördel är att våra mammor jobbar med samma varumärke. Därför kommer vi under tiden vi driver denna blogg träffas lite då och då och kanske till och med resa lite tillsammans!
Hoppas ni kommer gilla bloggen och vi tar gärna emot kommentarer!
Puss&Kram / Clara och Fabienne ♥
Den blonda är Fabienne och Brunetten Clara

RSS 2.0