svar på kommentarer

Klart att jag kan lägga upp lite bilder från Dubai! Gör ett inlägg nu direkt!
Jag går på en musikinriktad skola som heter Synkopen. Den har varit bra, men den är inte det längre helt enkelt..
Kram

svar på kommentarer

Klart att jag kan lägga upp lite bilder från Dubai! Gör ett inlägg nu direkt!
Jag går på en musikinriktad skola som heter Synkopen. Den har varit bra, men den är inte det längre helt enkelt..
Kram

I won't stop fighting

Heeeej
Nu ska jag göra mig i ordning inför skolan. Det är en väldigt skön dag i skolan idag så jag är på ganska bra humör. PÅ min håltimma ska jag och pappa kolla på en annan skola också. Har länge funderat på att byta och nu när min skola bara blir sämre för var dag, känner jag att det börjar bli dags. Den skolan jag vill in på är full, tyvärr, men en annan skola i samma "kedja" har jag kommit in på. Men vi ska kolla på den idag eftersom att jag fortfarande är osäker på vilken jag vill börja på!
PUSS/C ♥


Älskar dig min fina. Grattis på födelsedagen!

Du börjar bli vuxen nu Elna. Love You


Bråttom

Nu har jag superbråttom! Har varit i stan och letat efter present till min fina kusin Elna som fyller år idag. Nu ska vi sätta oss i bilden för att köra till Lund och fira henne! Så jag är ganska stressad! För att komma till hennes blogg, klicka HÄR!
PUSS/C ♥




SPA

Heellooo!!
NU är jag helt slut i benen! Har åkt jätte mycket skidor. NU är jag hemma på rummet och ska gå ner till spat. FETT NAJJSSS!! Men nu måste jag gå!
PUSS/F ♥

Dags att sova

GUD va trött jag är nu. Måste lägga mig tidigare numera för blir så himla trött. Jag har iaf tränat idag, missade att jag skulle träna med 98:orna så jag fick kasta i mig min mat och köra i full fart till träningen! Haha, kom bara fem minuter för sent så det var ju bra! Jag måste bli bättre på att planera känner jag!
I morgon är det ännu en dag i skolan. Jag börjar tidigt så det bli inte så mycket bloggning på morgonen iaf. Har träning på kvällen också så ska göra lite inlägg innan det! Men nu måååste jag sova"
PUSS/C ♥

Halvgalen bild från Dubai, bjuder på den ;)

HAPPY

Heejjjssaaannn!!
Nu ligger jag i sängen och slppar och ska snart ta ett bad. Idag var det en lång dag i skidbacken! Efter så gick hela fimljen lite på stan. Hittade ett par jätte fina byxor som jag älskar! Kommer bilder på dom någon gång. Hahaha. Nu sak jag då ta ett bad som sagt och sedan ska vi äta middag. Åh! Nu satt jag och kollade på bilder på mina underbara kompisar från gamla skolan. Saaaknar dom verkligen nu när jag går i skola i stan. Saaaknar Clara oxå, gud vad jag saknar alla!! Jag saaaknar allaaa kompisar! Hahaha tråkigt för er att få sitta och läsa om mitt saknande hit och dit. Men men... Nu måste jag gå!
PUSS/F ♥
ME HAPPY!

I just can't get you out of my fucking mind

Har överlevt första dagen i skolan nu. Det gick helt okej, vi slutar ändå halv tre så det var ganska soft! Nu ska jag plugga, antagligen äta lite och senare ikväll är det träning. Känns som att det var ett tag sen jag tränade ordentligt. Ska bli så sköööönt! Har inte direkt någonting vettigt att skriva så det får bli fler inlägg lite senare!
PUSS/C ♥

Lilla Jag!

Monday Morning


Mirror on the wall, here we are again..

Heellloo
Förlåt för dålig uppdatering idag! Jag har inte varit hemma så mycket och har verkligen inte haft tid. Gick upp ganska tidigt i morse, typ vid halv åtta, och gjorde mig i ordning. Vi var på Vallåsen idag och åkte skidor så vi ville vara där i bra tid så man kunde åka hela förmiddagen. Vi hade det supermysigt hela familjen och bara njöt av det härliga vädret. Sen när vid kom hem vid 4 tiden stack jag direkt bort till Idrottens hus där jag kollade på handbolls match. Hem, plugga gärnet, äta, duscha, och nu sova. Trött efter en lång sista dag på lovet. Nu är det tillbaka till verkligeheten som gäller!
PUSS/C ♥

My bed


ITALIEN

HEeellooo!!
Nu är jag framme i Italien! Happy! Orkade inte blogga igår var jätte trött. Igår när vi kom fram gick vi lite i den mysiga byn, alltså det är typ sommar här! Det var 15 grader igår, sjukt. Men uppe i bergen är det kallare. Idag så gick hela familjen upp och åt frukost. Sen bar det av till backen! Det var jätte härligt väder soligt och blå himmel. Sen satte vi oss och åt lunch, sen åkte vi lite till sen hem till hotellet. När jag kom hem låg jag och solade lite. Nu ligger jag och läser bloggar och sådant. Kommer en bild på min säng sen som ni har önskat! En liten del av mitt rum liksom. Här är två bilder från idag!
PUSS/F ♥

Vallåsen

Haaalloojj
Nu tänkte jag hoppa ner i min underbart sköna säng och sova lite. Ska upp ganska tidigt i morgon för vi ska med familjen till Vallåsen och åka lite skidor. Ska bli superhärligt nu när det är så fint väder! Så det är bara på med skidkläder, hörlurar i öronen och solglasögon så blir den ett perfekt slut på lovet. Nu måste jag sova! Godnatt!
PUSS/C ♥


Bild

Sitter nu och pluggar bild, på ett sportlov.. Haha, inte så kul men vad ska man göra. Jag gör iaf en bilduppgift om en epok som heter Jugent. Jugent är mest känt för sina snirkliga former och mönster samt de smala midjorna, volangerna och stora puffarmarna. Måste säga att det är kul att läsa om mode på detta sättet. Man ser att modet även återkommer i senare tider.
PUSS/C ♥

WE LIKE TO SLEEP ALL DAY AND PARTY ALL NIGHT

Vaknade precis! Igår blev det ganska sent efter en tjejkväll hos Louise. Super härliga personer och mycket skratt dans och trams. Vi hade det iaf väldigt mysig. Blir lycklig av dessa kvällar. Älskar att umgås med mina vänner! Idag vet jag inte riktigt vad som gäller mer än att jag och familjen ska till kompisar ikväll för lite mys. Glömde säga att jag klippte mig i tordags också! Det känns kort nu även ifall det bara var 5cm de klippte av. Ni får lite bilder från i tordags. Lite egopics är allt jag att bjuda på tyvärr!
PUSS/C ♥


Flygplatsen

Heeejj!!
Nu är jag trött... Jag dööör!!! Igår skulle vi flyga till Italien och åka skidor. (glömde nämna det)... Vårat plan var inställt så fick flyga till München och sova här en natt och nu ska vi åka till Italien!!! Om ett tag då. Kommer nog inte ha så bra tillgång till att blogga...

PUSS/F


Tack!


Va bra att ni kommer med tips alla underbara läsare! Det hjälper mig mycket nu när man har lite brist på blogginlägg.. haha! Ni kan få en snabb bild på min säng och någon bild från min spegel på sidan av garderoben som jag haft sen innan men de är inte så roliga. Lovar att det kommer bättre bilder både på rummet och garderoben. Sen så kommer det mer dagens outfits. Antagligen en ikväll när jag ska på tjejkväll hos Louise. Tack så mycket för tipsen! Kom gärna med mer förslag!
PUSS/C ♥





lunch

Taacckkk mina underbara!!
Jätte bra tips, det klart vi kan lägga ut bilder på rummen och gaderoberna. Jag ska slänga ihop ett inlägg om mode. Just det snart åker jag till Paris då blir det mycket mode bloggande! Men nu har jag jätte brottom för jag ska in till stan och gå till en rygg doktor. Sen äta lunch med min underbara Jossan som fyller år idag!! Måååste gå nuu!! Hoppas ni får en fin dag.
PUSS/F ♥

Tonights The Night

Nu har jag och Sophie precis vaknat och ska antagligen göra oss i ordning för dagen! Jag kanske ska klippa mig nu på förmiddagen och sen vid två ska vi träffa Paula hos Sophie. Ikväll kommer det lite folk till Sophie och gör sig i ordning inför kvällen. Ikväll gäller det. BLACK&WHITE PARTY sirocco. Ska bli en awesome kväll!! Jag vet ungefär vad jag ska ha på mig och förhoppningsvis kommer det ut en outfit på bild ikväll. Men jag lovar inget.. ♥



you shoot me down, but I won't fall I am titanium.

Heejjj mina fina!
Nu har jag ätit och precis duschat. Idag hade jag jätte soft dag i skolan, slutade tidigt!! :) Efter skolan åkte jag hem och pluggade matte i två timmar... Sen efter dte var det tenniiss och sen hem. Alltså jag har inte så mycket att skriva om... Hmmm lägger upp lite fina bilder. Tippssaa om vad jag ska bloggaa om, har brist!! Kommentera!!
PUSS/F ♥

My bed is my best friend.

Pluggat            -      Check
Städat              -      Check
Tränat              -      Check
Duschat            -      Check
Kebab              -      Check
Plugga lite till   -      Check
Sova                -      Check 

Det summerar min dag ganska bra. Inget väla idag heller, utan mest hemmasittandes. Detta var sista dagen på detta lovet jag inte ska göra något kul! I morgon är det Sophie som gäller och senare isdisco. Torsdag är det BLACK&WHITE PARTY, fredag Louise tjejkväll, lördag skidåkning på vallåsen söndag antagen kompis. Nu är jag supertaggad inför ett bra slut på lovet! Men ifall jag ska kunna ha kul måste jag sova nu så att jag inte är så trött i morgon. Så godnatt på er!
PUSS/C ♥



macbook air

Heeellooo!!
Nu är jag hemma efter en soft dag i skolan. Sen efter skolan gick jag och fikade med Jossan sen gick vi till min ryggddooktor för jag har sne ryggrad. Efter det hämtade vi Sallie på mammas och pappas kontor. Sen gick jag och jossan lite på stan hittade inget kul bara strumpbyxor och lite saker till skolan. Hahaha! Nu har jag gjort klart läxorna och ska nog prata med Clara lite på skype. Nu tänkte jag sluta skriva men jag gör ett inlägg innan jag gå och lägger mig. JUSSTTEE DET!! GLÖMDE SÄGA ATT ALLA I MIN SKOLA FÅR EN MACBOOK AIR!! AHHH SOOFFTTT SÅÅ GLADDD! MITT FÖRSTA INLÄGG PÅ BLOGGEN FRÅN DEN DATORN! COOOLLLTTT....
PUSS/F ♥

Young wild and free

Eftersom att det blev stan istället för väla igår blir det väla idag istället! Har hittat en topp jag ska ha på torsdag men inte byxor, så det ska jag försöka hitta. Imorgon ska jag och Sophie kanske hitta på ngt kul. Vi ska kanske på isdisco. Haha, det ska bli roligt att se hur länge vi håller oss på benen och inte trillar. Haha, det är iaf som ett disco fast på ishallen. Så alla dansar i skridskor i mörker med hög musik och festbelysning. Har aldrig gjort det innan så det ska bli kul att testa på! Dags för mig att göra mig i ordning nu!
PUSS/C ♥


I don't know why I'm so afraid to loose you, when you're not even mine.

Äntligen ligger jag i min sköna säng efter en jobbig träning och ett långt bad. Idag var jag och Louise på stan och shoppade lite. Var även och åt lunch med mina föräldrar och hade det lite mysigt. Är så trött nu att jag kan somna med datan i knät så det är bättre att jag skriver i morgon!
PUSS/C ♥

Tired

Heejjsaann!
Nu ska jag sova är mega trööt gick upp jätte tidigt idag. Imorgon blir det upp lika tidigt... Aja sånt är livet. GOODD NATTT MINA FINA!!!
PUSS/F ♥

Soorrryy

Heellooo!!
Nu är jag hemma från stallet, är jätte ledsen att jag inte har bloggat har inte haft tid. Idag började jag en ny skola har glömt att berätta det hahaha! Det var i alla fall jätte roolliiggtt!! Såååå soft på fredag har jag studiedag då ska jag nog gå lite på stan med jossan, MYS! Men nu ska jag äta och sedan gå och lägga mig är helt slut.
PUSS/F ♥

I know I can't take one more step towards you, cause all thats waiting is regret

Godmorgon!
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till väla. Ska kolla på kläder till på torsdag så jag ska på en fest med temat BLACK&WHITE. Så måste hitta en snygg oufit tills dess :) Har lite bråtton så skriver mer senare!
PUSS/C ♥


svar på kommentarer

Efter som att jag har en ganska liten byst så har jag xs i bikinin och 70a i bh storlek. Det är en superfin bikini men när du köper den så tänk på fraktavgiften! Men annars så lovar jag att du bli nöjd! :)
Kram

I'm sorry, but you had your last chance.

Har suttit ett ganska bra tag i kyrkan nu på konfirmtionsträff.. Jag trodde jag skulle döööö av tristess.. Så himla tråkigt! Men nu är det över och vi har gäster här hemma! Har inte bloggat så mycket idag för jag har spenderat större delen av dagen med att städa mitt rum! Kommer kanske ut en bild snart som jag lovat! Måste vara social med de andra nu, PUSS/C ♥


home sweet home

Heelloojj!!
Förlåt att jag inte har blogggat någonting men jag har varit Myrö. Det är ett par kompisar till våra föräldrar dom har ett slott och så har dom hästar och kor. Vi hade det mega mysigt och skit kul. Jag hade inget internet det var därför jag inte har bloggat. Men nu msåte jag gååå!!
PUSS/F ♥

Tired like hell

Nu är jag så trött att jag snart somnar med datorn i knät.. Gårdagen spenderades på en tjejkväll hemma hos söta Annie. Skrattade så himla mycket att jag har träningsvärk i magen! Haha! Efter det åkte jag och Louise hem hit och sov här. Idag var även Nora här och myste lite med film och så. Ikväll har jag bara slappat med några nya avsnitt One Tree Hill och käkat choklad. Men nu måste jag sova. Det blev ganska sent igår..
PUSS/C ♥

svar på kommentarer

Va kul att du gillar bloggen! Det är klart att vi kan fixa det! Så fort jag städat iaf.. Haha, kanske i slutet av veckan kan vi säkert få upp ngt bild på hur våra rum ser ut. Håll utkik! Kram

Dagens outfit

Byxor: Cycle
Baslinne: Abercrombie&Fitch
Skjorta: Isabel Marant
Skärp: Hunkydory
Halsduk: Ingen aning..  
Skor: Uggs
Smycken: Triwa, Pico och Santi ds

PUSS/C ♥

Always and forever

Nu ska jag hoppa i säng. Ledsen för att jag inte bloggat men idag har jag inte haft tid! Jag gick i skolan, slutade halv två, såå sköööönt! Sen efter det stack jag och Sophie till wiesel och träffade lite kompisar. Jag Nora louise och Matilda stack hem till mig eftersom att söta Sophie skulle till Stockholm idag. Avis! Vi hade lite mysigt här hemma med glass och sen så åkte Nora och Matilda hem. Efter det pysslade jag och Louise.. Haha, nej men det är så att min favvolärare ska sluta :( jag fick iaf i uppdrag att göra ett kort från hela klassen till henne. Sen var det tränigsdags för oss! Är så trött att jag snart somnar.. Skriver mer imorgon
PUSS/C ♥

Time 2 sleep

Nuuu ska jag sova! Efter en lång dag, måste verkligen gå och lägga mig. Har inte så mcyket att skriva om känns som verkligen super onödigt inlägg... Aja hahahaha.
PUSS/F ♥

"The more you sleep, the less time living youre life"

Heelloooo!!
NU ÄR JAG GLAAADD VANNN EENN TIILL MATCH IDAG!! Så imorgon ska jag möta en tejej om jag vinner går jag till semmifenal... Hmmm. Idag skyndade jag hem från skolan hem byta om åka till stallet sen hem byta om åka på tennis match. Har tagit ett bad och ska nu kolla på tv och chilla. SOOFFTT!!! Aja inte så mycket mer att skriva... Härlig bild tycker jag från We ♥ it
PUSS/F ♥

vill till new york nuuuuu


sleeping baby

Nu ska jag sova efter att ha varit på konfaträff ett ganska bra tag ikväll. Älskar känslan av att hoppa i sängen efter att man duschat. Mysigt! Nu är jag äntligen frisk så imorgon blir det skola för min del. Måste däremot bestämma praoplats snabbt som satan för snart är det dags. Något tips på vart man kan praoa? Funderar på en superfin blomsterbutik i stan men det känns lite tråkigt.. Vill iväg från helsingborg! Men nu måste jag sova!
PUSS/C ♥

He was just a country boy, in love with a city girl.

Heelloo!!!
Nu har jag pluggat matte som en tok. Ska sätta mig och kolla på the notebook. Alltså det är nog världens västa film ever. Rekomenderar starkt om ni inte har sett den! Den är verkligen underbar man måste bara se den. Jag satt typ och grät i timmar efter. Fast värst var i båstad i somras med Clara vi såg på Romeo & Julia jag grät i timmar och bara grät och grät. Den rekomenderar jag ocksååå!! Hahhaha bara sorliga filmer men ändå lyckliga liksom. Aja nu ska jag kolla på film. Kommer bilder från The Notebook. Ni kommer fatta rubriken om ni ser filmen.
PUSS/F ♥

school

HHeejjj mina underbara!
Nu sitter jag i skolan på so, inte sådär jätte kul. Eller jag typ gillar So hahaha. Imorse hade jag sovmorgon det var härligt. Tänkte ägga upp en dagens outfit här kommer den. Ursäktar fruktansvärt dålig bild... Jag har på mig:
Skjorta: Abercrombie and Fitch Sjal: Beage Rose and Born  Byxor: Grön/militär Stealla stella mccartney Skor: Prime Boots bruna.
PUSS/F ♥

"No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb"

Nu ska jag lägga mig. Ska bli så skönt att sova! Såg att Fabienne svarde på kommentaren om hur vi känner varandra. Precis som Fabbii sa så är bådevi två och våra underbara mammor superlika. Helt sjukt verkligen! Har alltid känt Fabienne och kommer alltid att göra det. Vi är som systrar! Vad skulle vi göra utan varandra?
GODNATT/C ♥

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

Heejj!!
Svar på kommentar: Hur jag och Clara har träffade varandra? Jo, det var så här mamma och pappa anställde Camilla (claras mamma) som agent för hela Sverige då. Camilla och mamma blev verkligen bra kompisar dom "klickade" liksom haha. Det är så sjukt om mamma och Camilla går in i samma butik och möter varnadra vid kassan så har dom samma plagg. Eller så kna dom komma med hur lika kläder som helst till jobbet. Samma med mig och Clara. Men nu ska jag komma till saken vi har liksom känt varandra sen vi föddes. Skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan Clara, eller hela familjen Andersson vi har alltid underbart tillsammans. Aja nu ska jag sova bloggar innan skolan imorgon.
PUSS/F ♥

HAAPPYY!!

Heejjjsaaaaann!!
Nu är jag en glad tjej jag vann matchen. Det var kul! Idag i skolan var det en lång dag men det var en talangjakt. Det var verkligen roligt med alla talanger och nomineringar. Som "årets par" "årets babe" "årets toffel" och så vidare. Åhh det är så gulligt några blir uppkallade på scen och ska ge ros till någon. CUTE! Jag hade dött om jag blev uppkallad. Hahaha! Men nu är jag hemma och ska plugga engelska och äta en mys middag med familjen. Imorgon har jag sovmorgon! Jippiee! Har inget annat kul och berätta... Jo juste imorse var mamma så underbar jag coh min bror fick varsitt paket och godis hjärtan. Jag fick en Juicy Couture dräkt svart men jag orkar inte lägga upp bilder på den. TACCKKK MAMMMII LOVE U!! Men nu ska jag duscha.
PUSS/F ♥


i love you

Idag är det alla hjärtans dag och jag är sjuk.. Inte super kul men vad ska man göra. I morse vaknade jag av att min lillasyster tryckte upp en röd ros under näsan på mig. Hon är underbar hon! Det var väldigt härligt att vakna till doften av en ros, även ifall man blev lite chockad. Haha! Fick även choklad av min söta pappa, ett par byxor och ett superfint skärp av min älskade mamma. Byxorna är slitna och ganska låga och tajta och skärpet är i en superhärlig orange/rosa färg som är jättefin till sommaren!
PUSS/C ♥




Happy Valentines!

Heelloo!!
Glaad alla hjääärtans dag min fina!! Åhh älskar alla hjärtans dag!! Men är dock själv... Bhuu bhuu. Aja nu i alla fall är jag fett taggad jag ska spela tennis match. Ska bli kul! Är mega taggad men det är bara KM men ändåå. Hahaha hoppas ni har haft en underbar dag full med kärlek.
PUSS/F ♥♥♥

Alla Hjärtans Dag

Happy
Valentine's
Day
PUSS/C ♥

" vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar. "

Heejjssvejjss!!
Nu ska jag sova! Har inte så mycket att skriva om, hade det super duper mysigt med olli. Hörs imorgon! Whitney Houston avled inatt, så hemskt! Hon hade sån underbar röst och bra låtar. R.I.P Whitney Houston I will always love you. Men nu ska jag gå och lägga mig, klockan 9 hahahah.
PUSS/F ♥



be strong

Heejjj!
Åhh satckars Cllaarraaa krya min älskling!! Men förlåt att jag inte bloggade igår hade fullt upp jag var på middag hos Olivia på kvällen och på dagen bakade jag cupcackes. Idag har jag haft picknick med Ellen, Anna, Frida, Wilma och Olli (olivia). Nu är jag med olli och vi bara har det jätte mysigt och hon ska äta middag här. Men nu nåste jag vara lite social.. Hihihihi
PUSS/F ♥

Don't make me mad then tell me to calm down. That's like shooting someone and then wondering why they're bleeding.

Jag har lyckats med att bli sjuk. Har 39° feber, kräks och mår illa.. Inte så bra när man har MASSOR i skolan! Men jag ville bara säga att det inte blir så mycket bloggning från min sida eftersom att jag verkligen bara sover hela tiden. Tillbaka så fort jag orkar blogga igen.
PUSS/C ♥

Myskväll

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag helt enkelt glömde det.. haha, jag Nora & Sophie har sovit hos mig inatt och haft superkul. Vi är vilda vi tre.. Helt sjuka är vi. Sen nu skulle de bara hem och hämta kläder och så för ikväll drar vi på bio med Nikolina och Marielle. Så ikväll blir det mys igen! Ingen aning om vad i ska se bara, men det fixar sig säkert! Imorgon är det plugg som gäller och kanske en brunch på min fasters resaurang Madame Mustache också som vanligt :)
PUSS/C ♥

"Hänger" med Nora, Självdå?

Frisören

Heellooo mina fina!!
Nu sitter jag hos frisören och ska snart klippa mig. Älskar att klippa mig!! Ni kanske kan få en bild på nya håret sen. Kommer inte bli så stor skillnad jag klipper alltid bara topparna. Ikväll ska jag ha det mera mysigt med Ellen Emma och Wilma!! Men nu måste jag gååå.

PUUUSSS/F


Trender Spring/Summer 2012

I vår och sommar kommer pasteller tillbaks efter att ha varit borta ett tag från modebranchen och de känns plötsligt underbart fräscha och "nya" igen! Mintgrönt är pastellfärgen som varit mest uppmärksammad men även pastellgult, persika, babyrosa, isblått och ljus syren syns mycket! Trendigast blir du om du blandar flera olika pastellfärger i block i din outfit! Tröjan som "alla" villa ha är den stickade jumpern i mintgrönt, speciellt Lia Cable från Acne!

PUSS/C ♥

 

Philip Lim                                                              Louise Vuitton

Prada                                                                      Marc Jacobs

Versace                                                                   Chanel

 

 

 


svar på kommentarer

Hej Alice! Den kommer ifrån victoria's secret och är verkligen superfin! Inte så dyr, men ifall man gör som jag och beställer hem den från usa så blir fraktavgiften väldigt hög. Men den var verkligen värd pengarna enligt mig!
Bikinin finns HÄR
PUSS/C ♥

Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar.

Heelloo!!
Nu är jag hemma och pluggar efter en ganska sooofftt dag i skolan. Men nu måste jag pluggaaaaa jätte mega myycckkee för att jag har fysik prov imorgon och franska glosor... FML. ÅÅhh vad jag hatar skolllaaaannn och lääxxooorr ibaallnnddd. Aja nu måste jag plugga. Lite bilder från en foto uppgift i skolan idag. Temat var vinter :)
PUSS/F ♥

Dagens detalj

Armband från GAS och Thomas Sabo
Puss/C

 


Bonasera

Kvällen avslutades efter en eftermiddag med stenhårt pluggande på en mysig restaurang som heter Bonasera. Jag, Tilda, Nikko och pappa satt där och käkade pizzor, sallader, desserter, allt möjligt! Så jag är proppmätt nu.. Haha!
Bjuder på en liten bild från ikväll!
Puss&godnatt / C


Ville bara säga...

Jaaag sak bli bättre på det här med dagens outfit! Suger på det men jag ska försöka :) Ville bara säga det hahahh. Jag och lilla Anna hihih tummen upp.
PUSS/F ♥

You became my world...

Heeejjjssveejjss!!
Nu har jag kommit hem från tennisen ätit middag och ska snart duscha. Det gick ganska bra på tennisen men det var kul att vara med min underbara Olivia. Har alltid underbart roligt med daaajj! Jag har verkligen ingenting att skriva om men jo jag ska lägga upp värsta bra grejen. Såååå braaaa!! Han blir så ägd liksom. Men nu måste jag gå och sen ska jag sova. Jiippiieeeee älskar att sova hahhah.
PUSS/F ♥

Dagens outfit

Hemsk bild.. Men allt jag hade idag! Ska bli bättre på det här med dagens outfit, lovar jag!
Puss/C

Svarta Jeans: acne
Svart bandeau bh: topshop
Oversized tröja: hunkydory

Till detta: Thomas Sabo armband, svarta höga primeboots, skinnjacka och en varm go halsduk!

 


Dom skrattade åt mig och frågade "vad ser du hos honom?" Jag svarade "allt som ni inte ser."

Heeejjsveejss
Har kommit hem från skolan för ett tag sen och nu ska jag precis som Fabbbii pluuggaaa stenhåårt! Har biologiprov nu på fredag och har även läxor så det är bara att kämpa på! Kommer kanske en dagens outfit sen också. Tänkte på det innan, hur trååkigt jag har det om dagarna just nu.. Känns som att ingenting kul händer! Det ska jag ändra på, vet inte hur, men det ska jag!
PUSS/C ♥

" They Say, love Hides behind every corner. I must be Walking in Circles... "

Heellooo!!
Nu har jag varit hemma ett litet tag efter en slapp dag i skolan. Men nu är det slappa över sak sitta i två timmar och plugga fysik nu tänkte jag. FML... Aja sen sak jag på tennis är jätte taggad idag!! Sen hem och sova typ hahha jag är verkligen rött hela tiden. Jag är typ som en björn som bara sover på vintern jag går liksom i ide fast är vaken. Hahahaha nu blev det lite flummigt. Men nu ska jag pluuggaaaaaaaa! Och juste gå in på Sofie Fharmans blogg hon har ett nytt plagg på sig från Hunky Dorys Sommar kollekttioon. Alltså dom som gillade andra hösten skulle seriöst dö på den här den är sååå fifiiiinnn. TRYCK HÄR
PUSS/F ♥

Teenager Post



to lay in bed must be the greatest feelings of all

Haallooojj
Mår inte alls bra idag.. har ont i magen och mår lite illa. Så jag gick hem från skolan redan efter första lektionen. Nu ska jag njuta av en välbehövlig ben&jerry med ett vampire diaries avsnitt igång. Mys!
PUSS/C ♥

musik

Plumb - Cut
Demi Lovato - Skyskraper
Ansiktet - Äckligt
Michel Teló - Ai se eu te pego
Laleh - Some die young
Justin Nozuka - After tonight
Eminem - Lose youself
♥ ♥ ♥



you better hold on

Hejsaaan
Bloggar så mycktet jag kan denna veckan men har suuuupeer mycket plugg att göra plus en massa träningar och konfaträffar så är lite stressad.. Men bloggar när jag kan!
Hände inte mycket i skolan idag, hem till mig tillsammans med Sophie och bakade lite chokladkaka vi mumsade i oss innan min pianolektion. Sen snabbt hem, äta, och iväg till träningen. Nu sitter jag i sängen med min dator i kbät och ska skriva en uppsats på engelska.. JIPPIE..
PUSS/C ♥
Lite halvkonstig bild från julafton.. men har inte så mycket annat att bjuda på

@Ellens Place

Heejjjsvveeejjss!!
Jag är verkligen ledesen att jag inte har bloggat för det första har jag inte riktigt haft tid och ork i helgen. Men nu ska jag verkligen börja blogga igen är jätte ledsen men jag tycker Clara har skött det bra änddåå. Jag tog liksom en liten paus... Men i helgen så i fredags var jag hos Lovisa på middag och i lördags firade vi en kompis från göteborg. Det var jätte mysigt har saknat henne sååå myycckkeett. Sen igår tog jag det bara lungt och handlade lite ridkläder.
Så har min helg sett ut, men nu är jag i alla fall hoss min underbara Ellen. Vi har bakat och ska gå ut med hennes hund sen ska vi till stallet. Underbara Ellen LOVE PINK
PUSS/F ♥

2012-02-05

Haalloojj
Idag är det söndag, och jag ska alldeles strax dra mig ner mot stan för att äta brunch med nikko. Men jag har lite bråttom så bloggar mer senare!
PUSS/C ♥

Melodifestivalen del 1

Även ifall jag inte är ett stort fan av melodifestivalen måste jag säga att de bidrag som gick till final idag var riktigt grymma! Dead by april är inget typiskt melodifestivalen band men de ägde ut alla kändisar som sean banan och marie serneholt! Och Loreen också helt sjukt bra! Längtar tills de kommer ut på spotify
PUSS/C ♥

Saturday

Slapp-söndag. Har bara kollat på film i mysläder hela dagen!
Gårdagen spenderdes med härliga personer, och ikväll blir det ännu en kväll med mys! Först bowling med familj och vänner, hem med god middag och melodifestivalen tittande. Även om jag börjar bli lite trött på melodifestilvalen och alla kassa låtar så är det en sorts tradition att kolla på det med familjen och våra kompisar. Vi gör det varje år. Så det ska bli mysigt! Har lite bråttom att gör i ordning mig nu så jag får skriva mer sen!
PUSS/C ♥

ska vi göra nått äckligt baby? :*

Idag har jag inte varit hemma så mycket så har därför inte heller bloggat så mycket. Först skola, sen direkt hem i typ fem minuter, konfaträff, farmor och äta, handbollsträning och slutligen en välbehövlig dusch! Nu ska jag lägga mig och imorgon väntar skola igen och senare en myyysig kväll hos älskade Sophie! Bjuder på världens sötaste bild på fabienne!
PUSS/C ♥
SAKNAR DIG NÅGOT ENORMT. YOU ROCK MY WORLD FABBIII

Förlåt

Heejj!! Vet ni jag har typ inte hunnit att blogga idag och var så trött efter stallet och hade ingen lust. Skriver imorgon för nu ska jag sovvaaa. Bild som jag har tagit på rosr
PUSS/F ♥

Sovdags

Precis som underbara Fabienne sp ska jag lägga mig nu! Är så otroligt trött!
Träningen gick bra, men eftersom att laget spelar sm i helgen så fick jag sitta lite på bänken idag när de skulle träna! Men det är bra att bara kolla ibland också :)
Imorgon är det konfa träff och sen träning igen. Ska antagligen hem till min älskade farmor mellan det också för att äta lite god mat! Mamma är nu i köpenhamn på modemässaen hunkydory! Jag vill också! Lägger ut en liten sneakpeak på hunkydorys nya kollektion som kommer till hösten imorgon också. Den är så fin att man dör!
Puss/C

Bild från dubai i december med underbara Fabbbiiii


Dagens val

Kavaj: Abercrombie and Fitch
Skjorta: Abercrombie and Fitch
Jeans: Abercrombie and Fitch
Uggs: Grå
Soorry för dålig bild ♥

Dont forget to smile

Heeejjj!
Nu ska jag sova :) när jag kom hem från skolan så pluggade jag två timmar fysik. Sen så skypeade jag med Clara min underbara och sen middag och nu sova. Tänkte lägga upp en dagens outfit. Imorse hade jag ju sovmorgon så jag gjorde americanska pannkakor, men nu måste jag sova. Godnaattt!! Bilder från min frukost.
PUSS/F ♥

Handboll

Nu har jag siperbråttom eftersom att min handboll börjar om 45 min.. Så jag måste skynda mig och byta om! Haha, men idag var det bara vanlig skoldag, hade däremot håla i två timmar så jag, Sophie, Nike och Isabel drog till stan och åt en lunch! myyyss 
Igår var jag med underbara Louise först på stan och sen hemma hos mig. Vi åt bara en massa chokladmousse och snackade lite. Härliga Louise ♥ Vi tog lite flummbilder så bjuder på en av dem!
PUSS/C ♥



snygge louise

Sovmorgon

Heejjj!!
NU har jag ätit frukost och gjort i ordning mig och ska gå till skolan nu. Har lite bråttoomm men det komemr ne dagens sedan. Hoppas ni får en fin daaag!!
PUSS/F ♥

RSS 2.0