SUMMER, HURRY UP


MYSKVÄLL

Vår uppdatering är sämst just nu... MEN NU ÄR DET MINI-LOV så det bli nog bättre nu! Så skööönt! Idag var jag, Paula och Sophie på HIF fotbolls match. Vi träffade massor av härligt folk och hade det väldigt kul. Sen så stack jag och Sophie hem till henne, så sover jag här inatt! I morgon ska vi antagligen på bio med lite kompisar och på söndag, följer Sophie med mig till vår sommarstuga. Det ska bli jättefint väder hela helgen så det blir nog mycket bilder och mysiga inlägg. Vi ska nog strax lägga oss, vi är otroligt trötta..
PUSS/C ♥
Är på Sophie dator så har inga bra bilder.. Men bjuder på en gammal bild på oss två

COZY

Heelloo!!
Förlåt att jag inte har bloggat men jag har verkligen haft mycket i skolan. Men nu är det äntligen helg och vi är lediga ända till onsdag!! Såååfftt!! Imorgon bär det av till båstad men tennis klubben är såå taggad! Jag och olli ska bo på samma hotell rum! Kommer fota en massaa! Ska bli så sjukt härligt att bara spela tennis och träna nu när det börjar bli varmt. Idag var det 19 gardderr i stan! Sjukt! Men nu msåte jag packa det sista för vi åker tidigt imorgoon. Här kommer lite bilder från i onsdags när jag och någraa kompisar var och åt lunch på mysigt cafe.
PUSS/F ♥
Glada Bella!
Jätte mysiga Lisa och Chloé
Jag och min älskade Paula!
Jag!
Fiijjnnaa Lisa! Hoppas ni gillade bilderna!

Late nights

Förstår inte varför jag alltid lägger mig så sent. Det gör ingen nytta alls, jag blir bara trött och tjurig.. Haha, varje dag säger jag till mig själv att jag inte ska lägga mig sent. Att jag ska komma i säng tidigt. Men jag klarar det aldrig! hihihi. I dag var det skola som vanligt, sen så blev det en lång runda på stan med Sophie innan vi träffade Paula. Vi tre gick runt vid stranden och hade det supermysigt. Vi snackade av oss, vilket vi behövde, och bara gick runt där i det fina vädret i solnedgången. Otroligt mysigt!
PUSS/C ♥





big dream, lots of hope

Nu blev klockan helt plötsligt jättemycket.. Jag har snackat med Sophie ett tag nu, pluggat lite franska, kollat på film. Tiden flög iväg!
Idag har jag haft konfirmationsträff, då vi fotograferades i våra kåpor och allt annat vi ska ha på konfirmationen. Jag konfirmeras nästa vecka så det börjar närma sig nu. Jag har önskat mig en systemkamera i konfapresent så att jag kan börja ta massor av fina bilder till bloggen också! Hoppas på att få en! Måste sova nu, skriver i morgon. Bjuder på lite härliga bilder från Båstad med fabienne förra helgen.
PUSS/C ♥


YUMMY

Heelloo!!
Nu sitter jag och pluggar efter en mysig fölsis middag med familjen! Det var väldigt trevligt på tennisen! Men jag har inteså mycket att säga...
PUSS/F ♥

DAD B-DAY

Heellooo!!
Iddaagg fyller min äälskade pappa åårr!! Så imrose firade vi honom det var väldigt mycigt. Just nu är jag i skolan och ska snart gå in på lektion. Idag efter skolan ska jag inte göra något speciellt jag ska bara plugga och sen tennis. Men nu börjar jag! Bild på min mamma och pappa från damernas värld.
PUSS/F ♥

Sleep

Nu ska jag hoppa ner under mitt sköna täcke efter massor av plugg. Ska bli så underbart skönt! Jag har idag varit lite på stan med Louise. Hittade ett par shorts, ett par byxor och hämtade också hem min klänning jag kanske ska ha på mina föräldrars bröllop! Som Fabienne berättat så gifter sig mina föräldrar den 9 juni. De har varot tillsammas i 25 år så nu var det dags för ett bröllop. Jag som har tjatat på pappa i hela mitt liv.. NU är det snart dags och jag längtar så att jag spricker! Jag är tärna och min lillasyster är brudnäbb. Har letat hur länge som helst efter min klänning men jag har inte hittat så mycket. Men jag hoppas att denna jag hämtat idag kommer att bli super!
PUSS/C ♥


three word eight letters say it and i am yours

Heelloo!!
Nu måste jag verkligen göra ett snabbt inlägg för min dator dör om 4 min panik! Nu har jag i alla fall suttit och pluggat dom senaste timamrna. Idag kändes det som vår det avr såååå härligt det var! Är så glad för det på utförsälningen! Kommer en dagens imrgon! Men nu måste jag gååå! Men vte ni attd et ska bli 23 grader i båstad på lördag elelr söndag men fatta vad najs förjag ska dit på tennis läger i helgen. Då kan jag bha chilla i shorts all daaaayyy loonngg!! Mne nu mååste jag verkligen gååå!!! Goodd naatt mina fina!
PUSS/F ♥

three word eight letters say it and i am yours

Heelloo!!
Nu måste jag verkligen göra ett snabbt inlägg för min dator dör om 4 min panik! Nu har jag i alla fall suttit och pluggat dom senaste timamrna. Idag kändes det som vår det avr såååå härligt det var! Är så glad för det på utförsälningen! Kommer en dagens imrgon! Men nu måste jag gååå! Men vte ni attd et ska bli 23 grader i båstad på lördag elelr söndag men fatta vad najs förjag ska dit på tennis läger i helgen. Då kan jag bha chilla i shorts all daaaayyy loonngg!! Mne nu mååste jag verkligen gååå!!! Goodd naatt mina fina!
PUSS/F ♥

Sorry Sorry

Haaallååå
Jag är jätteledsen för min mega dåliga uppdatering!! Det har hänt så otroligt mycket under dessa två veckorna. Jag har för det första maaaasssooor i skolan. Eftersom att jag har bytat, har jag mycket att jobba igen. Prov hela tiden så jag har knappt haft tid för något annat än plugg.. Sen har jag gått och blivit sjuk.. Magkatarr som gäller för mig, pga stress och oro. Mycket på grund av att jag haft så mycket att göra dessa veckorna. Så jag måste ta det lugnt nu ett tag. Men nu är jag tillbaka och har planerat en hel del roliga inlägg!
PUSS/C ♥


LOVE

Heejjssaaannn!!
Nu kom jag precis hem från Hukny dory utförsälningen hittade lite mått och gott. Men jag hade beställt kläder för typ två veckor sen så det blev inte så mcyket. Här kommer bilder! (förlåt för dåliga bilder) Koftan med rossetteenn är rosa igentligen.
PUSS/F ♥

SCHOOL

Heellooo!!
Nu sitter jag på franska och har trååkigt. Imorse var jag såå trööttt så jag höll på attt dööö!! Men i alla fall jag har lunch efter denna lektion och då ska jag trffa Ellen och Ammi på donken. MYS! Ha en trevlig dag! Bild jag har tagit.
PUSS/F ♥

Adorable

Heejjssvveeejjsss!!
Nu är jag hemma efter en ganska vanlig dag i skolan men varje dag är ju speciell. Hahaha men i alla fll nu ska jag plugga ( som vanligt ) Jag hatar måndagar dom är så hemska liksom jag går upp 05.45 är inte det frukstansvärt? Idag gjorde jag ett läxförhör på matten kändes skiitt braa!! GLAD TJEJ! Men nu måste jag pluggaaa.
PUSS/F ♥

TIME 2 SLEEP

Heejj!!
Nu har jag pluggat och är verkligen tröött. Nu ska jag lägga fram kläder till imrogon sen soovvaaa. Har inte så mcket att säga är lite taggad för skolan imrogon men inte jätte. Det ska så klart bli kul att träffa alla! Men god natt på er! Juste jag skrev helt fel rubrik på förra inlägget skulle inte varit den rubriken...
PUSS/F ♥

HOME Work

Heejjj!!
DEt var super kul att spela tenis det gick verkligen bra idag! Sen så när jag kom hem lagade jag lite lunch och nu sitter jag och pluggar. Kul va? Juste ni vet ju att Claras föräldrar ska gifta sig. I helgen va mamma nere i skånealnd och var på Camillas möhippa. Längtar tillls hon kommer hem så jag får höra allt!
PUSS/F ♥


MY SUMMER

På lovet var jag i vårat sommar hus, det var jätte mysigt. Clara kom ner och sov hos oss över en natt det var mega mys! 
PUSS/F ♥

SUMMER

HEELLOOO!!
Nu är jag tillbaka! Jag har inte kunnat blogga för jag har haft så sjukt mycket att plugga sen var jag sjuk hela denna veckan. Men i alla fall i fredags var jag bara hemma och tog det lungt eftersom att jag hade haft feber på dagen. Sen igår så var jag med olli och vi var i sickla och shoppade lite jag köpte bara två bhar. Sen så skulle vi gå på hunger games (igen) då kom wilma och skulle se den också med oss. Alltså Hunger games var inte alls lika bra andra gången det var ovärt att se om den i alla fall på bio. Sen så åkte vi hem då var Wilma och hennes pappa bjudna på middag hos oss så vi åt hemma hos oss. Sen så ringde olli då gick vi hem till henne och myste Lisa var också där. Vi bara satt och pratade och hade det trevligt! Sen gick jag och Wilma hem och sen gick hon och hennes pappa hem då gick jag och la mig. Idag ska jag spela tennis vid ett tiden sen bara PLUGGAA! BLÄ! Aja sånt är livet haha ni måste tro jag är värsta pluggisen men men... Nu tänkte jag bara ta det lite lungt. Kändes som värsta långa inlägget men men.... Hihih. Åh jag vill sååååå ha sommmar läängtar är så trist med detta gråa väder i Stockholm juste hihi jag fyller år om 29 dagar idag. Taggaadd!!
PUSS/F ♥

PAUS

Heelloo!!
Som ni har märkt har inte jag eller Clara bloggat. Jag kommer i alla fall at en paus kommer tillbaka på söndag.
PUSS/F

You are beautiful

Tjaaaa!
Idag har jag haft en fin daagg! Det var mysigt på kontoret men efter det så åkte jag och kollade på könning den är så fin jag är kär... Tror jag ska köpa den till bröloppet elelr jag vet inte riktigt hmmm... Jag har inte så mcyket mer att säga mina fina. Hahaha jusssttee åh jag såg high school musical 1 iddaaagg lite randome nu på kvällen det är goossiiggg. Måste säga att Zac Efron har bättrat på sig sitt utseenddee under åren. NUU är han så snygg jag döööörrrr!
PUSS/F ♥
'

Hanky dory

Heelloojj!!
Idag ska jag hjläpa mamma på kontoret roligt! Sen ska jag nog ta en sväng på stan elelr nått med mamma. Har inge aning men just nu håller jag på att välja kläder och sådant. Men jag kanske gör ett litet inlägg från kontoret.
PUSS/F ♥

Bedtime

Heelloojj!!
Nu ska jag sovvaa!! Är verkligen trööttt. Men hur bra var inte top model? Är jätte deppig över att detg är slluuuttt fml. Jag hoppades på att båda skulle vinna hahah! Men nu ska jag soovvavaavvava imorgon ska jag hjälp amma på kontoret!
PUSS/F ♥

top model Sverige

Nuuu sitter jag och kollar på finalen av top model svergie! Åhhh det är verkligen braa!
PUSS/F ♥

SUPERWOMAN

Heeelllooo!!!
Fööörrlåååtttt att jag inte har bloggat men jag har verkligen inte haft tid... hehehhe. Men nu ska jag verklugen blogga igen! Igår så var jag med Ellen, Olivia, Frida och Wilma vi åkte och köpte massor me gott och sens atte vi oss och grillade vid vatnettt det var verkligen myyss. Sen blev det klatt och vi gick hem till Ellen och då kom Emma och vi bha chilla typ. Idag har jag varit hemma för jag har varit lite febrig... TRIST! Men i veckan kanske vi ska åka ner till underbara sommar stuuugaann myyss pyyss! Åh som ni kanske har hört så ska Claras föräldrar gifta sig snart och jag har verkligen hittat min dröm klänning till bröloppet så jag ska ringa till butiken imorgon och se om den finns i min storlek. Hoppass det den är verkligen fiinnn!! Men nu ska jag sova lite tror jag är lite små sömning.
PUSS/F ♥

What doesn't kill you makes you wish it did

Nu är det underbara påsklovet över och skolan är igång igen. Jag börjar halv nio i morgon och känner på mig att jag kommer vara duktigt trött. Nu är det så att jag har MASSOR att göra denna veckan. En liten överraskning som ni får veta lite mer om senare + en massa skolarbete. Så jag har bestämt mig för en paus. Bloggar när jag har tid över iaf. Kommer tillbaka i slutet av veckan.
PUSS/C ♥


Påskafton

Haaallåå alla bloggläsare!
Idag är det påskafton och jag är på topphumör. Vi ska bara slappa idag, plugga lite, äta gott och mysa! Jag är däremot lite sjuk, har hosta och super förkyld, men det går över så småningom.
Gårdagen spenderades med familj och släkt, vi letade påskägg och bakade en massa. Härligt! Hur firar ni er påsk? Hoppas ni haft det lika bra som mig iaf!
PUSS/C ♥

Goodmorning

Underbara sommarstuga. Det finns inget bättre än att vara här. ♥



Morfar

Haalloj
Har nu installerat mig i vår härliga sommarstuga. Här bor vi nu över påsk med kusiner och familj i blekinge. Är alltid lika mysigt att komma hit. Det jag har på mig idag är min nya favorittröja från Zadig&Voltaire, liebeskin skärp och slitna jeans från Calypso. Här kommer lite härliga bilder.
PUSS/C ♥


pictures from london

Nu är det så att vi knappt tog några bilder eftersom att det ända vi gjode var att shoppa och tänka på en massa annat. Men har lite grann att bjuda på iaf! ♥

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
En liten sneekpeek på vad jag köpt. En hel del kommer från Gilly Hicks!

home sweet home

Heeeellllooooo
Nu är jag hemma i Helsingborg igen efter några superdagar i London!! Jag kom dit måndag morgon och vi gav oss direkt ut på stan. Tror att vi har gått i 80% av alla butiker. Herregud va vi gick runt. In och ut ur affärer. Mamma hittade sin klänning och den är fantastisk. Helt sagolik. Jag hittade också en del från bland annat Zadig&Voltaire, Abercrombie&fitch, Gilly Hicks och Joseph. Är väldig nöjd med det jag köpt iaf! Det var inte jättebra shoppning måste jag säga. Jag trodde det skulle vara bättre. Men jag är ändå väldigt glad för det jag hittade.
PUSS/C


A picture speaks a thousand words. A photoshoped picture speaks a thousand lies.

Heellooo!!
Nu har jag vaknat och ligger bara och slappar i min säng. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska i alla fall komma till min gamla skola och hälsa på maajjjnnaa koommppissaarr. Men nu ska jag gå upp och göra mig i ordning och sen göra en god frukost.
PUSS/F ♥

LOV

WWWOHHOOO!!
Nu har jaaaggg påååssskkk loovv äärr såå gllaaadd!!! Imorgon ska jaagg soovvaaa ut och sen vid lunch tänkte jag häällsssaaa på min gaamlllaa skolaa!! Har inte så ycket kul att skriva men i alla fall så blir det en del bloggande nu på lovet!!
PUSS/F ♥

Påsk

Heelloojj!!
Nu istter jag och pluggar som en galning in i det sista... Jag har prov, n redovisning, läs läxa + glosor... Kul? Åhh fastd et är så sköönt imrogn är det min sista dag i skolan!! Weehhoooo sen påååsskkk lovvv!! Taggaadd!!! Men nu måste jag verkligen pluggaaaa :(
PUSS/F ♥

05.30

Heejjj!!
Jaaagg döööörrr!!! Vilken dålig morgon jag har haft! Först gick jag upp halv sex och sen så bara gick allt fel. Först så råkade jag spilla vatten över typ heela köket när jag hade jätte brottom sen brände jag min macka. Sen så åker jag in till stan då och är i skolan vid fem i åtta. Dååå får kag veta att jag hade sovmorgon till 9.10 FML FML FML FML....
Aja så idag har jag ingen bra dag... Men igår pluggade jag och sen så spelade jag tenniscoh sen sova. Rolig söndag? Idag har jag utvecklingsamtal (är så nervös). Sen ska jag rida och juste sen har jag prov idag också! Jippie! Fyy!! Aja u ska jga sluta klaga hoppas i alla fall ni får en underbar dag idag!
PUSS/F ♥

i want you by my side

Förlåt för sämst uppdatering.. Har inte haft tid! Igår hade jag och Lousie världens härligaste dag med massaor av härliga kompisar. Idag har jag bara kollat på film och städat hela mitt rum. Har lagt ner väldigt mycket tid på att packa och planera outfits tills i morgon!! Jag ska upp klockan fyra, och sen vid sju går flyget till LONDON ♥ Ska bli så härligt!!!
PUSS/C ♥


be your own hero

Heelloo!!
Förlåt att jag inte har bloggat har verklien verkligen varit väldigt upptagen. I fredags så hade ne kill kpmpisa födelsedags middag väldigt trevligt! Sen på lördagen så var jag först och klippte mig och sen på HUNGER GAAMMEESSS II LOVVVEEE  PEETTTAAA!!! Jag dööörr jag är såååå olyckligt i peettaaa omg lovveee!! Hahah men men sen så på kvällen så var vi på tjejmiddag det var meeggaa myyssiigtggtt!! Och då sov Ammi, Olli och Paula hos mig. Så har min helg sett ut just nu bara slppar jag ska nog pluga lite har tre prov denna vecka... Kill me! KOmmer lite bilder på världens bäässttaa Peettaaa!! I LOVE HUNGER GAMES
PUSS/F ♥

RSS 2.0